اگر شما قبلا نیز اقدام به یادگیری یک زبان برنامه نویسی کرده باشید، حتما می دانید که اینگونه آموزش ها معمولا با یک برنامه ساده به نام “Hello word” شروع می شوند.
در این هم قصد داریم از این سنت قدیمی استفاده کنیم. برای این منظور برنامه Visual C# Express را اجرا کرده و مسیر منوی File - > New Project را طی کرده و گزینه Consule application را انتخاب نمایید. این ساده ترین نوع برنامه بر روی سیستم ویندوز است، اما نگران نباشید، ما خیلی اینجا نخواهیم ماند. پس از این که بر روی دکمه ok کلیک نمایید، برنامه Visual C# Express یک پروژه جدید را برای شما ایجاد می کند که حاوی یک فایل به نام Program.cs است.
این کار سرآغاز جایی است که هیجان کار شروع شده و کد آن بایستی به صورت زیر باشد :

?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

usingSystem;

usingSystem.Collections.Generic;

usingSystem.Text;

 

namespaceConsoleApplication1

{

    classProgram

    {

        staticvoidMain(string[] args)

        {

        }

    }

}

درواقع، مجموعه کدهای فوق هیچ کار خاصی را انجام نمی دهند، یا حداقل اینگونه به نظر می رسند.سعی کنید با زدن دکمه F5 برنامه را بر روی سیستم خود اجرا نمایید. این کار باعث می شود تاVisual C# Express برنامه شامل را کامپایل کرده و اجرا نماید. اما همانگونه که مشاهده می کنید، این کدها کار خاصی را انجام نداده و فقط یک پنجره مشکی رنگ ویندوز باز شده و سپس بسته می شود. این مسئله به این دلیل است که برنامه شما دارای کد خاصی نبوده و کار خاصی را انجام نمی دهد. در بخش بعدی، به بررسی این خطوط کدها به طور کامل خواهیم پرداخت اما الان قصد داریم تا از برنامه خود یک خروجی بگیریم. برای این منظور دو خط کد زیر را درون آخرین مجموعه {} کد برنامه قرار دهید.

?

1

2

Console.WriteLine("Hello, world!");

Console.ReadLine();

سپس کد کامل برنامه بایستی به صورت زیر تغییر کند :

?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

usingSystem;

usingSystem.Collections.Generic;

usingSystem.Text;

 

namespaceConsoleApplication1

{

    classProgram

    {

        staticvoidMain(string[] args)

        {

            Console.WriteLine("Hello, world!");

            Console.ReadLine();

        }

    }

}

یک بار دیگر، جهت اجرای برنامه دکمه F5 را فشار دهید، این بار مشاهده خواهید کرد که پنجره سیاه برنامه باز شده و علاوه بر این که بلافاصله بسته نمی شود، بلکه یک پیام سلام “Hello word” را نیز به کاربر نشان می دهد. خب، ما دو خط کد به برنامه اضافه کردیم. اما این کدها در واقع چه کاری انجام می دهند؟
خط اول از کلاس Consale برای نمایش یک خط متن در خروجی استفاده کرده و خط دوم هم می تواند یک مقدار ورودی یا متن را از کاربر بخواند. اما چرا خواندن یا Read؟
درواقع این کار یک حقه کوچک است زیرا بدون آن برنامه بلافاصله اجرا شده و تمام می شود و بدون این که کاربر فرصت کند خروجی آن را بروی صفحه ببیند، پنجره اش بسته می شود.
دستور ReadLine Command به برنامه می گوید تا برای دریافت یک ورودی از کاربر صبر کند و همان طور که مشاهده می منید، شما می توانید یک متن را درون پنجره تایپ نمایید. پس از تایپ متن دلخواه، دکمه Enter را زده و پنجره برنامه را ببندید.

 


باطری ماشن برنامه ,یک ,کار ,کد ,usingsystem ,پنجره ,شده و ,کرده و ,می شود ,این که ,بر روی ,    {         staticvoidmain string ,writeline hello world ,    classprogram     {         staticvoidmain ,collections generic usingsystemمنبع

باتری ماشین

آشنایی با باتری ماشین

باتری چیست؟

باتری ریو

اثرات مخرب باتری برروی محیط زیست

چه زمان باتری را تعویض کنیم؟

علت خراب شدن باتری چیست؟

مشخصات

آخرین جستجو ها

انتخابات مجلس یازدهم الیگودرز شرکت ایزوگام هیرمان دلیجان ptejaratelectronic وبگاه جامع سینمای جهان اطلس چت اخبار تکنولوژِی و بازی های کامپیوتری بیت کوین الان بخر تحویل بگیر فروشگاه اینترنتی شرکت ماشین سازی شکوه سازان شمس